Werkwijze

Bestellen is snel en gemakkelijk geregeld

Wilt u een vaan bestellen bij de Vanenspecialist.nl? Doorloopt u dan deze stappen. Wij helpen u graag bij de mooiste vaan voor uw competitie, wedstrijd, voor een jubileum, een feestje of als herinnering.

Stap 1: kies uw favoriete vaanvorm.

Stap 2: uploadt uw logo en tekst en gewenste aantallen. Elke bestandvorm is up te loaden.

Let op: voor een foto geldt een minimale resolutie van 300 dpi. De grootte van de foto moet overeenstemmen met de grootte die u afgedrukt wilt zien. Groter aangeleverd dan de afdruk kan altijd, kleiner aangeleverd dan de uiteindelijke afdruk is niet mogelijk.

Stap 3:  u ontvangt van ons een totaalontwerp terug en u mailt met ons over uw eventuele aanpassingen. U betaalt géén opstart- of ontwerpkosten.

Stap 4: na akkoord op het ontwerp en de offerte, voert u de overeengekomen betaling uit, incl. verzendkosten.

Stap 5: na ontvangst betaling leveren wij per post de door u gewenste vanen binnen twee weken in het door u bepaalde aantal op het door u aangegeven adres.

Op maat gemaakt

De Vanenspecialist.nl luistert goed naar de klant, denkt mee in het ontwerp en geeft persoonlijke adviezen. Die aanpak betekent dat uw vaan, van één tot hoeveel u ook wilt, altijd maximaal maatwerk biedt. Zowel in stijl, kleur als ontwerp.

Die aandacht is bijzonder en blijkt al direct als u met ons samenwerkt. U bent van harte welkom!