Vaantjes van De Vanenspecialist

Een feestelijke vaan is dé officiële kroon op elk heugelijk feit dat in groepsverband wordt gevierd. Of het nou gaat om een sportwedstrijd, kinderfeestje of bedrijfscompetitie; vaantjes zijn altijd leuk om uit te reiken en te krijgen! Het is een mooi aandenken of symbool dat verwijst naar een speciaal moment dat samen met anderen gedeeld is of dat past bij een hechte vereniging.

Zou u graag een vaantje laten maken? De Vanenspecialist vervaardigt uw vanen geheel op maat. Een bedrukte versie is immers leuker dan een onbedrukt vaantje. De vanen zijn gemaakt van prachtig satijn, met zowel op de voor- als achterzijde dezelfde satijnkwaliteit.

U kunt uw vaantjes laten maken met logo's, tekst en alle kleuren die u maar wenst tegen scherpe tarieven.

two_flags

Bestel vandaag nog goedkope erelinten voor bijvoorbeeld de voetbalclub! Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. We gaan samen voor het mooiste eindresultaat.

Onze simpele werkwijze

Maar hoe transformeren wij de onbedrukte vaantjes tot het eindresultaat dat u wenst? Onze werkwijze is simpel. In vijf stappen ontvangt u uw vaantjes in huis. U kunt alles direct online regelen en hoeft enkel het logo en de (eventuele) tekst die u op de vaantjes gedrukt wilt zien bij de hand te hebben op de computer. Vervolgens bestelt u in de volgende simpele stappen één vaantje of direct meerdere vaantjes bij ons:

Kies een vaanvorm naar keuze.

Upload uw logo en/of tekst en maak de gewenste aantallen aan ons bekend.
U ontvangt van ons een totaalontwerp terug en bespreekt eventuele aanpassingen met ons via de mail.
Na akkoord voert u de overeengekomen betaling uit.
U ontvangt de vanen binnen twee weken bij u thuis of op het door u aangegeven adres.

Al vanaf één vaantje te bestellen

Bij De Vanenspecialist maakt het niet uit hoeveel vaantjes u wilt bestellen, elk aantal is mogelijk. U kunt al vanaf één vaantje een bestelling bij ons plaatsen en dat is ideaal, want soms heeft u maar één specifiek (ere)vaantje nodig. Als u bij ons een bestelling voor één of meer vaantjes plaatst, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Alle vaantjes worden op maat gemaakt
  • We hebben een groot assortiment. Wilt u één vaantje bestellen? Dat kan. Wilt u er 30 of meer bestellen? Dan kan dat ook!
  • U betaalt geen opstart- en ontwerpkosten
  • Snelle levering aan huis

Géén opstart- of ontwerpkosten

U betaalt bij ons géén opstart- of ontwerpkosten. Dat houdt in dat u enkel betaalt voor de kwalitatieve materialen die we gebruiken voor het vervaardigen van de op maat gemaakte vaantjes en voor de verzending. Wij kunnen ieder vaantje vrij goedkoop aanbieden, omdat wij geen kosten rekenen van het ontwerp van ieder vaantje. Dat zien wij als onderdeel van onze service. U betaalt voor het eindresultaat, want dat is wat u straks echt in handen heeft.

Tevens is het altijd mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen om te bespreken welk clubvaantje het best bij uw wens of uw sportclub past. Zo bent u goed op de hoogte van alle mogelijkheden en verschillende stijlen vaantjes. Wij helpen u dan ook graag met het samenstellen van uw perfecte vaantje!

Door bij ons uw vaantjes te laten bedrukken, bespaart u een hoop geld. Topkwaliteit voor een zeer redelijke prijs!

Eersteklas kwaliteit vaantjes

Voor een vaan van de Vanenspecialist.nl is altijd wel een leuke aanleiding: autobanieren, clubvanen, erelid vanen, herinneringsvanen, wedstrijdvanen, toernooivanen, sportvanen, kinderfeestvanen en nog véél meer.

Of u nu één vaantje bestelt of 250: u ontvangt bij De Vanenspecialist altijd eersteklas kwaliteit vaantjes. Gemaakt van satijn, met een koord in dezelfde kleur als de franje en voorzien van puur beukenhouten knopjes.

Sublieme drukwijze

Naast de hoge kwaliteit materialen is de drukwijze die wij hanteren subliem en alle kleuren komen perfect tot uiting. Of het nu gaat om lijnwerk in meerdere kleuren of een fotorealistische full colour afbeelding. In de ontwerpfase begeleiden wij u met maatwerk en op zeer persoonlijke wijze naar een perfect eindresultaat.

Een vaantje bewaar je voor altijd als het persoonlijk is, dus daar mag tijdens het ontwerpproces veel tijd en aandacht in gestopt worden vinden wij. We gaan echt samenwerken om voor u het mooiste resultaat te realiseren en de herinnering mooier te maken!

Waarom goedkope erelinten bestellen bij de Vanenspecialist?

Bestel clubvaantjes bij ons en geniet van de vele voordelen. Deze voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet, want of u nu één vaan bestelt of 250: u ontvangt van de Vanenspecialist.nl altijd eersteklas kwaliteit en we helpen u persoonlijk om de mooiste vaan te creëren. Ongeacht het aantal vanen dat u bestelt. Voor het samen ontwerpen van het beste vaantje brengen wij geen extra kosten in rekening. Wij zijn van mening dat het ontwerpen van een perfect vaantje hoort bij onze service. U betaalt daarom gewoon voor het eindproduct en krijgt deze snel thuis geleverd.

Ontdek zelf onze grote assortiment en de mogelijkheden en lever input aan voor uw vaantje. Wij komen vervolgens met een totaalontwerp bij u terug en u kunt aanpassingen altijd terugkoppelen. Dat noemen wij samenwerken voor het beste, persoonlijke eindresultaat.

Vaantjes van de Vanenspecialist bestellen

Wilt u graag vaantjes bestellen? De Vanenspecialist luistert goed naar uw wensen en denkt mee in het ontwerp. Wij geven u graag persoonlijk advies over uw vanen op maat. Bestel vandaag nog gemakkelijk en snel bij De Vanenspecialist.

Wij maken ze met een perfect eindresultaat als geen ander! Bestellen doet u via ons bestelformulier.

Hier kunt u stapsgewijs al uw wensen aangeven, uw logo meesturen en wij regelen verder alles voor u. Voor verdere vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het samenstellen van het onbedrukte vaantje! Voor verdere vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Goedkoop vaantjes bestellen

Vragen? Wij helpen u graag!

Als u er even niet helemaal uitkomt met het ontwerp, het toevoegen van het logo en/of tekst, dan mag u ons altijd contacten. Wij helpen u namelijk graag met het samenstellen van een vaantje! Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 06-36011263 . U mag ons altijd vragen om advies of uw vragen stellen over aantallen, kosten, ontwerp, levertijd en meer.

Op maat gemaakt

De Vanenspecialist.nl luistert goed naar de klant, denkt mee in het ontwerp en geeft persoonlijke adviezen. Die aanpak betekent dat uw vaan, van één tot hoeveel u ook wilt, altijd maximaal maatwerk biedt. Zowel in stijl, kleur als ontwerp.

Die aandacht is bijzonder en blijkt al direct als u met ons samenwerkt. U bent van harte welkom!