Vaantjes laten maken

Een feestelijke vaan is dé officiële kroon op elke heugelijk feit dat in groepsverband wordt gevierd. Of het nou gaat om een sportwedstrijd, kinderfeestje of bedrijfscompetitie; een vaantje is altijd leuk om uit te reiken en te krijgen!

De Vanenspecialist vervaardigd uw vanen geheel op maat. De vanen zijn gemaakt van prachtig satijn, met zowel op de voor- als achterzijde dezelfde satijnkwaliteit. U kunt uw Vaantjes laten maken met logo, tekst en alle kleuren die u maar wenst tegen scherpe tarieven. U betaalt bij ons géén opstart- of ontwerpkosten.

three_flags

Vaantjes laten maken werkwijze

Onze werkwijze is simpel. In vijf stappen ontvangt u uw vaantjes in huis:

  • Kies een vaanvorm naar wens
  • Upload uw logo en/of tekst en maak de gewenste aantallen aan ons bekend
  • U ontvangt van ons een totaalontwerp terug en mailt met ons over de eventuele aanpassingen
  • Na akkoord voert u de overeengekomen betaling uit
  • U ontvangt de vanen binnen twee weken op het door u aangegeven adres

Vaantjes laten maken bij De Vanenspecialist

De Vanenspecialist luistert goed naar uw wensen en denkt mee in het ontwerp. Wij geven u graag persoonlijk advies over uw vanen op maat. Bestel uw vaantjes vandaag nog gemakkelijk en snel bij De Vanenspecialist. Wij bedrukken vaantjes met een perfect eindresultaat als geen ander!

Op maat gemaakt

De Vanenspecialist.nl luistert goed naar de klant, denkt mee in het ontwerp en geeft persoonlijke adviezen. Die aanpak betekent dat uw vaan, van één tot hoeveel u ook wilt, altijd maximaal maatwerk biedt. Zowel in stijl, kleur als ontwerp.

Die aandacht is bijzonder en blijkt al direct als u met ons samenwerkt. U bent van harte welkom!

Kan ik de vaantjes volledig zelf ontwerpen?

Wij hebben een eenvoudige werkwijze waarbij u de vaantjes naar eigen ontwerp kunt bestellen. U kunt zelf de vaanvorm kiezen en vervolgens een logo, opdruk of tekst uploaden. Ook de kleur kiest u zelf. Vervolgens leveren wij u een totaalontwerp dat u goed kunt keuren, alvorens de bestelling af te ronden.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Nadat u uw ontwerp heeft doorgestuurd en de bestelling is afgerond gaan wij aan de slag om uw vaantjes op maat te bedrukken. Binnen twee weken na het plaatsen van de bestelling worden deze vervolgens geleverd op het door u aangegeven adres.

Hoe kan ik vaantjes laten bedrukken en bestellen?

U kunt uw vaantjes eenvoudig online bestellen en vervolgens door ons laten bedrukken. Kies uw gewenste vaanvorm en upload uw logo of opdruk. Wij maken vervolgens het totaalontwerp in orde, dat u goed kunt keuren. Na afronden van uw bestelling gaan we de vaantjes bedrukken en sturen we ze op naar het opgegeven adres.

Worden de vaantjes op maat gemaakt?

Bij De Vanenspecialist maken we alle vaantjes op maat. Wij luisteren naar uw wensen en denken mee met het ontwerp. Bij het maken van een ontwerp is veel mogelijk op het gebied van zowel stijl, vorm, kleur als opdruk.