Vaantjes bestellen

Vaantjes bestellen? Dat doet u bij de Vanenspecialist. Een feestelijke en unieke vaan is dé kroon op elke heugelijk feit dat in groepsverband wordt gevierd. Of het nou gaat om een sportwedstrijd, kinderfeestje of bedrijfscompetitie; een vaantje is altijd leuk om uit te reiken en te krijgen! Uw vaantjes bestellen voor een bijzondere gelegenheid of club doet u makkelijk en geheel op maat online bij De Vanenspecialist.

Een feest wat de gelegenheid ook is: De Vanenspecialist.nl biedt altijd een vaan die precies past. En u weet het: u betaalt géén ontwerp- en startkosten.

two_flags

Vaantjes bestellen op maat

De Vanenspecialist vervaardigd uw vanen geheel op maat. De vanen zijn gemaakt van prachtig satijn, met zowel op de voor- als achterzijde dezelfde satijnkwaliteit. U kunt uw clubvaantjes bestellen en laten bedrukken met logo, opdruk, tekst en alle kleuren die u maar wenst tegen een scherpe prijs.

Daarnaast betaalt u bij ons geen opstart- of ontwerpkosten. Tevens is het altijd mogelijk op vrijblijvend contact met ons op te nemen om te bespreken welk vaantje het best bij uw wens of uw sportclub past.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte vaantje! Ook verkopen we erelinten met opdruk.

Eersteklas kwaliteit vaantjes laten maken

Voor een vaan van de Vanenspecialist.nl is altijd wel een leuke aanleiding: autobanieren, clubvanen, erelid vanen, herinneringsvanen, wedstrijdvanen, toernooivanen, sportvanen, kinderfeestvanen en nog veel meer. Of u nu één vaan bestelt of 250: u ontvangt van de Vanenspecialist.nl altijd eersteklas kwaliteit.

Of het nu gaat om lijnwerk in meerdere kleuren of een fotorealistische full colour afbeelding: de drukwijze is subliem en alle kleuren komen perfect tot uiting. In de ontwerpfase begeleiden wij u met maatwerk en op zeer persoonlijke wijze naar het perfecte eindresultaat. Een vaantje bewaar je voor altijd en is persoonlijk, dus daar mag tijdens het ontwerpproces veel tijd en aandacht in gestopt worden vinden wij.

Goedkope vaantjes bestellen: onze werkwijze

Vaantjes bestellen bij de Vanenspecialist is erg makkelijk. Onze werkwijze is namelijk heel simpel. Na onderstaande vijf stappen ontvangt u uw clubvaantjes in huis:

  1. Kies een vaanvorm naar wens.
  2. Upload uw logo en/of tekst en maak de gewenste aantallen aan ons bekend.
  3. U ontvangt van ons een totaalontwerp terug en bespreekt eventuele aanpassingen met ons via de mail.
  4. Na akkoord voert u de overeengekomen betaling uit.
  5. U ontvangt de vanen binnen twee weken op het door u aangegeven adres.

Vaantjes bedrukken: alles is mogelijk

U kunt bij ons verschillende soorten vaantjes bestellen. Zo verkopen wij de puntvaan, schildvaan, autobanier, lange vaan en erelintjes. Wilt u een tussenvorm vaan? Een variant op de kant-en-klare vaanvormen die wij aanbieden? Geen punt: maatwerk is altijd mogelijk. Welke vaan u ook kiest, de vaan is altijd gemaakt van het mooiste satijn en voorzien van beukenhouten knopjes en een bijpassend koord.

Kan ik de vaantjes volledig zelf ontwerpen?

Wij hebben een eenvoudige werkwijze waarbij u de vaantjes naar eigen ontwerp kunt bestellen. U kunt zelf de vaanvorm kiezen en vervolgens een logo, opdruk of tekst uploaden. Ook de kleur kiest u zelf. Vervolgens leveren wij u een totaalontwerp dat u goed kunt keuren, alvorens de bestelling af te ronden.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Nadat u uw ontwerp heeft doorgestuurd en de bestelling is afgerond gaan wij aan de slag om uw vaantjes op maat te bedrukken. Binnen twee weken na het plaatsen van de bestelling worden deze vervolgens geleverd op het door u aangegeven adres.

Hoe kan ik vaantjes laten bedrukken en bestellen?

U kunt uw vaantjes eenvoudig online bestellen en vervolgens door ons laten bedrukken. Kies uw gewenste vaanvorm en upload uw logo of opdruk. Wij maken vervolgens het totaalontwerp in orde, dat u goed kunt keuren. Na afronden van uw bestelling gaan we de vaantjes bedrukken en sturen we ze op naar het opgegeven adres.

Worden de vaantjes op maat gemaakt?

Bij De Vanenspecialist maken we alle vaantjes op maat. Wij luisteren naar uw wensen en denken mee met het ontwerp. Bij het maken van een ontwerp is veel mogelijk op het gebied van zowel stijl, vorm, kleur als opdruk.