De mooiste vanen op maat gemaakt!

images

Vaantjes bestellen

Een feestelijke en unieke vaan is dé officiële kroon op elke heugelijk feit dat in groepsverband wordt gevierd. Of het nou gaat om een sportwedstrijd, kinderfeestje of bedrijfscompetitie; een vaantje is altijd leuk om uit te reiken en te krijgen! Uw vaantjes bestellen voor een bijzondere gelegenheid of club doet u makkelijk en geheel op maat online bij De Vanenspecialist.

De Vanenspecialist vervaardigd uw vanen geheel op maat. De vanen zijn gemaakt van prachtig satijn, met zowel op de voor- als achterzijde dezelfde satijnkwaliteit. U kunt uw vaantjes bestellen en laten bedrukken met logo, tekst en alle kleuren die u maar wenst tegen scherpe tarieven. Daarnaast betaalt u bij ons géén opstart- of ontwerpkosten. Tevens is het altijd mogelijk op vrijblijvend contact met ons op te nemen om te bespreken welk vaantje het best bij uw wens of uw sportclub past. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte vaantje!

Eersteklas kwaliteit vaantjes

Voor een vaan van de Vanenspecialist.nl is altijd wel een leuke aanleiding: autobanieren, clubvanen, erelid vanen, herinneringsvanen, wedstrijdvanen, toernooivanen, sportvanen, kinderfeestvanen en nog véél meer. Of u nu één vaan bestelt of 250: u ontvangt van de Vanenspecialist.nl altijd eersteklas kwaliteit.

Of het nu gaat om lijnwerk in meerdere kleuren of een fotorealistische full colour afbeelding: de drukwijze is subliem en alle kleuren komen perfect tot uiting. In de ontwerpfase begeleiden wij u met maatwerk en op zeer persoonlijke wijze naar het perfecte eindresultaat. Een vaantje bewaar je voor altijd en is persoonlijk, dus daar mag tijdens het ontwerpproces veel tijd en aandacht in gestopt worden vinden wij.

Vaantjes bedrukken werkwijze

Onze werkwijze is heel simpel. Na onderstaande vijf stappen ontvangt u uw vaantjes in huis:

  • 1. Kies een vaanvorm naar wens.
  • 2. Upload uw logo en/of tekst en maak de gewenste aantallen aan ons bekend.
  • 3. U ontvangt van ons een totaalontwerp terug en bespreekt eventuele aanpassingen met ons via de mail.
  • 4. Na akkoord voert u de overeengekomen betaling uit.
  • 5. U ontvangt de vanen binnen twee weken op het door u aangegeven adres.

U kunt bij ons verschillende soorten vaantjes bestellen. Zo verkopen wij de puntvaan, schildvaan, autobanier, lange vaan en erelintjes. Wilt u een tussenvorm vaan? Een variant op de kant-en-klare vaanvormen die wij aanbieden? Geen punt: maatwerk is altijd mogelijk. Welke vaan u ook kiest, de vaan is altijd gemaakt van het mooiste satijn en voorzien van beukenhouten knopjes en een bijpassend koord.

We kunnen u ook blanco vanen leveren, in elke vorm, kleur en oplage die u maar wilt. Zo kunt u zelf of een derde partij, de vanen zelf aan twee zijden bedrukken.

Vaantjes bestellen bij De Vanenspecialist

De Vanenspecialist luistert goed naar uw wensen en denkt mee in het ontwerp. Wij geven u graag persoonlijk advies over uw vanen op maat. Bestel uw vaantjes vandaag nog gemakkelijk en snel bij De Vanenspecialist. Wij bedrukken vaantjes met een perfect eindresultaat als geen ander!

Voor verdere vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragenBestelformulierContact
quote

Op maat gemaakt

De Vanenspecialist.nl luistert goed naar de klant, denkt mee in het ontwerp en geeft persoonlijke adviezen. Die aanpak betekent dat uw vaan, van één tot hoeveel u ook wilt, altijd maximaal maatwerk biedt. Zowel in stijl, kleur als ontwerp.

Die aandacht is bijzonder en blijkt al direct als u met ons samenwerkt. U bent van harte welkom!

Offerte aanvragen

Andere bekeken ook: vaantjes bestellen, vaantjes bedrukken, erelintjes bedrukken

Contact

Adresinformatie
Botter 87
3751 ZC Bunschoten-Spakenburg

Dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 17.30
Tel. +31 (0) 6 36 01 12 63
Mail. info@devanenspecialist.nl

Stel uw vraag