De mooiste vanen op maat gemaakt!

images

Vaantjes van De Vanenspecialist

Een feestelijke vaan is dé officiële kroon op elke heugelijk feit dat in groepsverband wordt gevierd. Of het nou gaat om een sportwedstrijd, kinderfeestje of bedrijfscompetitie; een vaantje is altijd leuk om uit te reiken en te krijgen! Het is een mooi aandenken of symbool dat verwijst naar een speciaal moment dat samen met anderen gedeeld is of een hechte vereniging.

De Vanenspecialist vervaardigd uw vanen geheel op maat. De vanen zijn gemaakt van prachtig satijn, met zowel op de voor- als achterzijde dezelfde satijnkwaliteit. U kunt uw vaantjes laten maken met logo's, tekst en alle kleuren die u maar wenst tegen scherpe tarieven.

U betaalt bij ons géén opstart- of ontwerpkosten. Tevens is het altijd mogelijk op vrijblijvend contact met ons op te nemen om te bespreken welk vaantje het best bij uw wens of uw sportclub past. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw perfecte vaantje!

Vaantjes werkwijze

Onze werkwijze is simpel. In vijf stappen ontvangt u uw vaantjes in huis:

  • 1. Kies een vaanvorm naar wens.
  • 2. Upload uw logo en/of tekst en maak de gewenste aantallen aan ons bekend.
  • 3. U ontvangt van ons een totaalontwerp terug en bespreekt eventuele aanpassingen met ons via de mail.
  • 4. Na akkoord voert u de overeengekomen betaling uit.
  • 5. U ontvangt de vanen binnen twee weken op het door u aangegeven adres.

Eersteklas kwaliteit vaantjes

Voor een vaan van de Vanenspecialist.nl is altijd wel een leuke aanleiding: autobanieren, clubvanen, erelid vanen, herinneringsvanen, wedstrijdvanen, toernooivanen, sportvanen, kinderfeestvanen en nog véél meer. Of u nu één vaan bestelt of 250: u ontvangt van de Vanenspecialist.nl altijd eersteklas kwaliteit. Gemaakt van satijn, met een koord in dezelfde kleur als de franje en voorzien van puur beukenhouten knopjes.

 

vaantjes

Daarnaast is de drukwijze subliem en alle kleuren komen perfect tot uiting. Of het nu gaat om lijnwerk in meerdere kleuren of een fotorealistische full colour afbeelding. In de ontwerpfase begeleiden wij u met maatwerk en op zeer persoonlijke wijze naar een perfect eindresultaat.

Een vaantje bewaar je voor altijd als het persoonlijk is, dus daar mag tijdens het ontwerpproces veel tijd en aandacht in gestopt worden vinden wij. We gaan echt samenwerken!

Vaantjes van De Vanenspecialist bestellen

Wilt u graag vaantjes bestellen? De Vanenspecialist luistert goed naar uw wensen en denkt mee in het ontwerp. Wij geven u graag persoonlijk advies over uw vanen op maat. Bestel uw vaantjes vandaag nog gemakkelijk en snel bij De Vanenspecialist. Wij maken vaantjes met een perfect eindresultaat als geen ander!

Bestellen doet u via ons bestelformulier. Hier kunt u stapsgewijs al uw wensen aangeven, uw logo meesturen en wij regelen verder alles voor u. Voor verdere vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het samenstellen van een vaantje!

Voor verdere vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u namelijk graag met het samenstellen van een vaantje! Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 06 3601 1263

Offerte aanvragenBestelformulierContact
quote

Op maat gemaakt

De Vanenspecialist.nl luistert goed naar de klant, denkt mee in het ontwerp en geeft persoonlijke adviezen. Die aanpak betekent dat uw vaan, van één tot hoeveel u ook wilt, altijd maximaal maatwerk biedt. Zowel in stijl, kleur als ontwerp.

Die aandacht is bijzonder en blijkt al direct als u met ons samenwerkt. U bent van harte welkom!

Offerte aanvragen

Andere bekeken ook: vaantjes bestellen, vaantjes bedrukken, erelintjes bedrukken

Contact

Adresinformatie
Botter 87
3751 ZC Bunschoten-Spakenburg

Dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 17.30
Tel. +31 (0) 6 36 01 12 63
Mail. info@devanenspecialist.nl

Stel uw vraag