Vaantje

Curabitur nunc erat, eleifend eu ultricies et, varius facilisis massa. Donec id ante nec odio gravida euismod. Suspendisse a lorem in felis volutpat malesuada.

Een feestelijke vaantje is dé officiële kroon op elke heugelijk feit dat in groepsverband wordt gevierd. Of het nou gaat om een sportwedstrijd, kinderfeestje of bedrijfscompetitie; een vaantje is altijd leuk om uit te reiken en te krijgen!

De Vanenspecialist vervaardigd uw vanen geheel op maat. De vanen zijn gemaakt van prachtig satijn, met zowel op de voor- als achterzijde dezelfde satijnkwaliteit. U kunt uw vaantjes laten maken met logo's, tekst en alle kleuren die u maar wenst tegen scherpe tarieven. U betaalt bij ons géén opstart- of ontwerpkosten.

•Puntvaan_L

Vaantje werkwijze

Onze werkwijze is simpel. In vijf stappen ontvangt u uw vaantjes in huis:

  1. Kies een vaanvorm naar wens
  2. Upload uw logo en/of tekst en maak de gewenste aantallen aan ons bekend
  3. U ontvangt van ons een totaalontwerp terug en mailt met ons over de eventuele aanpassingen
  4. Na akkoord voert u de overeengekomen betaling uit
  5. U ontvangt de vanen binnen twee weken op het door u aangegeven adres

Vaantje van De Vanenspecialist

De Vanenspecialist luistert goed naar uw wensen en denkt mee in het ontwerp. Wij geven u graag persoonlijk advies over uw vanen op maat. Bestel uw vaantje vandaag nog gemakkelijk en snel bij De Vanenspecialist. Wij maken vaantjes met een perfect eindresultaat als geen ander!

Voor verdere vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Ook voor erelinten of een puntvaan kunt u terecht bij DeVanenspecialist.nl!

Op maat gemaakt

De Vanenspecialist.nl luistert goed naar de klant, denkt mee in het ontwerp en geeft persoonlijke adviezen. Die aanpak betekent dat uw vaan, van één tot hoeveel u ook wilt, altijd maximaal maatwerk biedt. Zowel in stijl, kleur als ontwerp.

Die aandacht is bijzonder en blijkt al direct als u met ons samenwerkt. U bent van harte welkom!