Goedkoop vaantjes bestellen

Goedkoop vaantjes bestellen doet u bij De Vanenspecialist. Onze vaantjes zijn zo scherp geprijsd, omdat wij geen ontwerp- en opstartkosten rekenen. Door voor ons te kiezen bespaart u veel geld. Daarnaast geniet u van hoogwaardige vanen gemaakt van prachtig satijn. Verder gaan onze vaantjes superlang mee, omdat wij ze altijd drukken in sublimatiedruk.

Wie wil er nou geen vaantje krijgen? Een feestelijke en unieke vaan ontvangen is een blijk van waardering. Ook kinderen vinden het leuk en bijzonder om vaantjes te krijgen, bijvoorbeeld bij een sportwedstrijd of kinderfeestje.

Goedkoop vaantjes bestellen

 

Prachtige satijnen vaantjes goedkoop bestellen

 • Uw vaantjes geheel op maat gemaakt.
 • Vervaardigd van prachtig satijn, met zowel op de voor- als achterzijde dezelfde satijnkwaliteit.
 • Altijd gedrukt in sublimatiedruk: gaat superlang mee en is maximaal fotorealistisch.
 • Voorzien van beukenhouten knopjes en koord in de kleur van de franje.
 • Uw wensen op het gebied van logo, tekst en kleur staan centraal.
 • Wij begeleiden uw ontwerp: u betaalt géén opstart- of ontwerpkosten.
 • Van één vaantje bestellen tot net zoveel vaantjes als u maar wilt.
 • Nu besteld, snel in huis.
 • Topkwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

Vaantjes goedkoop laten bedrukken

Onze producten worden geheel op maat gemaakt en bedrukt door ons. Echter: het ontwerpen van uw vaantjes mag u zelf doen. Maak uw eigen logo, opdruk, afbeelding en tekst naar wens. En beslis ook zelf de kleur(en). Van een full colour design of lijnwerk in meerdere kleuren. Onze drukwijze is subliem en alle kleuren komen perfect tot uiting.

Indien gewenst begeleiden wij u tijdens de ontwerpfase met maatwerk. Wat u ook wilt laten bedrukken, een autovaantje of clubvaantje, alles is bij ons mogelijk. Daarnaast kunt u bij ons ook goedkope erelinten bestellen.

Goedkope vanen bestellen: onze werkwijze

 • Stap 1: kies uw favoriete vaanvorm.
 • Stap 2: upload uw eigen ontwerp met logo en/of tekst en geef de gewenste aantallen door.
 • Stap 3: u ontvangt van ons een totaalonderwerp terug en bespreekt eventuele aanpassingen met ons via de mail.
 • Stap 4: nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp en de offerte, voert u de overeengekomen betaling uit, inclusief verzendkosten.
 • Stap 5: vervolgens ontvangt u per post binnen twee weken de vaantjes.

Bestel direct goedkope vaantjes

Goedkoop vaantjes bestellen kan bij ons. Neem een kijkje in ons brede assortiment en maak een keuze. Door het bestelformulier in te vullen plaatst u een bestelling in de webshop. Of vraag een vrijblijvende offerte aan door contact met ons op te nemen.

Kan ik de vaantjes volledig zelf ontwerpen?

Wij hebben een eenvoudige werkwijze waarbij u de vaantjes naar eigen ontwerp kunt bestellen. U kunt zelf de vaanvorm kiezen en vervolgens een logo, opdruk of tekst uploaden. Ook de kleur kiest u zelf. Vervolgens leveren wij u een totaalontwerp dat u goed kunt keuren, alvorens de bestelling af te ronden.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Nadat u uw ontwerp heeft doorgestuurd en de bestelling is afgerond gaan wij aan de slag om uw vaantjes op maat te bedrukken. Binnen twee weken na het plaatsen van de bestelling worden deze vervolgens geleverd op het door u aangegeven adres.

Hoe kan ik vaantjes laten bedrukken en bestellen?

U kunt uw vaantjes eenvoudig online bestellen en vervolgens door ons laten bedrukken. Kies uw gewenste vaanvorm en upload uw logo of opdruk. Wij maken vervolgens het totaalontwerp in orde, dat u goed kunt keuren. Na afronden van uw bestelling gaan we de vaantjes bedrukken en sturen we ze op naar het opgegeven adres.

Worden de vaantjes op maat gemaakt?

Bij De Vanenspecialist maken we alle vaantjes op maat. Wij luisteren naar uw wensen en denken mee met het ontwerp. Bij het maken van een ontwerp is veel mogelijk op het gebied van zowel stijl, vorm, kleur als opdruk.