De mooiste vanen op maat gemaakt!

images

Medailles laten maken

Op zoek naar een specialist die al uw medailles laten maken? Een ervaren bedrijf dat u bijstaat in de keuze voor de meest geschikte tekst die zonder twijfel op de medaille past? Kies dan voor De Vanenspecialist. Wij maken het ook mogelijk om medailles online te kopen en zo in alle rust een keuze te maken.

Te gebruiken voor

Medailles gebruikt u op verschillende gelegenheden. Het zijn mooie en unieke aandenkens aan een gedane activiteit. Een aandenken dat een leven lang meegaat en zowel een prijswinnaar kan een als deelnemers kan bedanken voor zijn of haar deelname. Medailles geeft u onder meer aan:

  • Alle deelnemers aan een (sport)toernooi;
  • Aanwezige kinderen op een kinderfeestje;
  • Deelnemers aan een sportdag of
  • Een geheel andere gelegenheid.

Compleet maken met vanen

Wanneer u kiest om medailles aan prijswinnaars te geven, is het leuk om anderen te bedanken met een vaan. De vaan is, net als de medaille, een symbool van deelname. Wij bieden u diverse vanen die allen bedrukt kunnen worden met een tekst en/of logo naar keuze. Door te kiezen voor vanen, maakt u het gehele pakket aan prijzen en bedankjes compleet. Neem contact op voor meer informatie over onze vanen.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in medailles laten maken voor uw toernooi of andere activiteit? Neem dan contact met ons op voor de exacte bedrukking. Wilt u liever meer informatie ontvangen over onze medailles online kopen? Neem ook dan contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

quote

Op maat gemaakt

De Vanenspecialist.nl luistert goed naar de klant, denkt mee in het ontwerp en geeft persoonlijke adviezen. Die aanpak betekent dat uw vaan, van één tot hoeveel u ook wilt, altijd maximaal maatwerk biedt. Zowel in stijl, kleur als ontwerp.

Die aandacht is bijzonder en blijkt al direct als u met ons samenwerkt. U bent van harte welkom!

Offerte aanvragen

Andere bekeken ook: vaantjes bestellen, vaantjes bedrukken, erelintjes bedrukken

Contact

Adresinformatie
Botter 87
3751 ZC Bunschoten-Spakenburg

Dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 17.30
Tel. +31 (0) 6 36 01 12 63
Mail. info@devanenspecialist.nl

Stel uw vraag