De mooiste vanen op maat gemaakt!

images

Medailles kopen

And the winner is… Wanneer u iemand in het zonnetje wilt zetten omdat hij of zij een topprestatie heeft geleverd binnen de vereniging, tijdens een sporttoernooi of bijzondere gelegenheid hoort daar natuurlijk een bijzondere ere-of herinneringsteken bij. Kies voor een medaille! Medailles worden al honderden jaren ingezet tijdens evenementen als hardloopwedstrijden, voetbaltoernooien of andere bijzondere evenementen als aandenken met unieke betekenis. U kent ze hoogstwaarschijnlijk wel; een prachtig bronzen, zilveren of gouden ‘plak’ met sierlijk lint om te dragen of vast te spelden.

Uw medailles kopen als tastbaar symbool voor een behaalde prestatie, bijzondere gelegenheid of sportactiviteit doet u simpel en geheel op maat online bij de Vanenspecialist. Of het nou voor een individuele of teamprestatie, een sportevenement of puur als blijk van waardering is, een medaille is altijd leuk om te geven ιn te krijgen!

Mogelijkheden medailles kopen

De medailles worden door De Vanenspecialist geheel op maat vervaardigd. Er is keuze uit een zeer breed assortiment medailles. Het is mogelijk de medailles te kopen en laten bedrukken en/of graveren met logo, tekst en in alle kleuren die u wenst! Er is keuze uit diverse vormen, kleuren en maten voor de bijbehorende linten. Onze medailles worden vervaardigd uit het beste metaal en zijn verkrijgbaar tegen scherpe tarieven.

Het uitreiken van de medaille net dat beetje extra geven? Bij ons zijn er diverse chique medailledoosjes beschikbaar om uw op maatgemaakte medaille de verpakking te geven die het verdient. Bekijk onze catalogus voor meer informatie en voorbeelden van de beschikbare medailles, linten en medailledoosjes.

Medailles kopen werkwijze

Uiteraard staan wij er voor open om samen met u de perfecte medaille samen te stellen en te ontwerpen. U bent welkom vrijblijvend contact op te nemen om te bespreken welke combinatie het beste bij uw wens of activiteit past, wij helpen u graag verder!

Een medaille kopen bij De Vanenspecialist is heel simpel. Na onderstaande 5 stappen ontvangt u de medaille in huis.

  • 1. Kies medaille en lint naar wens.
  • 2. Upload uw logo en/of tekst en maak de gewenste aantallen aan ons bekend.
  • 3. U ontvangt van ons een totaalontwerp terug en bespreekt eventuele aanpassingen met ons via de mail.
  • 4. Na akkoord voert u de overeengekomen betaling uit.
  • 5. U ontvangt de medailles binnen 2 weken op het door u aangegeven adres.

U kunt bij De Vanenspecialist gouden, zilveren en bronzen medailles bestellen. Daarnaast is hij aan beide kanten te bedrukken en/of graveren. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit diverse kwalitatief hoogstaande en schitterende designs. Voor een ieder wat wils!

Uw medailles kopen doet u bij De Vanenspecialist!

Bestel vandaag nog gemakkelijk en snel uw medailles bij de Vanenspecialist. Onze medailles zijn van uitstekende kwaliteit. Wij denken graag met u mee tijdens het ontwerp proces. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden van de Vanenspecialist stellen wij samen met u de perfecte medailles samen! Heeft u nog verdere vragen en/of wilt u meer informatie over de producten die de Vanenspecialist aanbiedt? Neemt u dan contact met ons op, wij staan u graag te woord voor gratis en vrijblijvende informatie.

quote

Op maat gemaakt

De Vanenspecialist.nl luistert goed naar de klant, denkt mee in het ontwerp en geeft persoonlijke adviezen. Die aanpak betekent dat uw vaan, van één tot hoeveel u ook wilt, altijd maximaal maatwerk biedt. Zowel in stijl, kleur als ontwerp.

Die aandacht is bijzonder en blijkt al direct als u met ons samenwerkt. U bent van harte welkom!

Offerte aanvragen

Andere bekeken ook: vaantjes bestellen, vaantjes bedrukken, erelintjes bedrukken

Contact

Adresinformatie
Botter 87
3751 ZC Bunschoten-Spakenburg

Dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 17.30
Tel. +31 (0) 6 36 01 12 63
Mail. info@devanenspecialist.nl

Stel uw vraag