De mooiste vanen op maat gemaakt!

images

Medailles bestellen

Een bronzen, zilveren of gouden plak; beter bekend als de medaille. Al honderden jaren worden sporters tijdens hardloopwedstrijden, voetbaltoernooien of de Olympische Spelen voor hun prestaties beloond met dit feestelijke ere-of herinneringsteken. Of het nou om een team of individuele prestatie gaat, medailles zijn altijd leuk om te krijgen én te geven.

Bij de Vanenspecialist kunt u simpel, snel en geheel op maat uw medailles bestellen. Wanneer u dit tastbare symbool bestelt heeft u deze al binnen 2 weken in huis! Naast de snelle levering kunt u ook een sublieme kwaliteit verwachten. Het beste metaal en textiel wordt gebruikt voor het vervaardigen van onze medailles en daarnaast is ons druk en grafeerwerk van hoogstaande kwaliteit.

Mogelijkheden medailles bestellen

De mogelijkheden voor het bestellen van uw medailles zijn bij de Vanenspecialist eindeloos! Er is keuze uit een zeer breed assortiment medailles en bijbehorende linten. Uw medailles worden geheel op maat vervaardigt en het is mogelijk deze te laten bedrukken en/of graveren met logo, tekst en in alle kleuren die u wenst! Onze medailles worden gemaakt van het beste metaal en zijn tegen scherpe tarieven verkrijgbaar.

Wilt u de medaille extra uitstraling en luxe geven? Om uw op maatgemaakte medaille de verpakking te geven die het verdient, beschikken wij ook over diverse chique medailledoosjes. Bekijk onze catalogus voor meer informatie en voorbeelden van de beschikbare medailles, linten en medailledoosjes.

Medailles bestellen werkwijze

Of u nu medailles wilt bestellen voor één team of voor een hele vereniging, onze medailles zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Wij brengen u graag op de hoogte van alle mogelijkheden. Wanneer u meer ondersteuning wenst stellen wij op basis van uw eisen en wensen samen met u de medailles samen. Zo heeft u altijd de medaille die het best past bij uw activiteit.

Medailles bestellen bij De Vanenspecialist is een heel simpel proces. Na onderstaande 5 stappen ontvangt u de medaille in huis.

  • 1. Kies uw medaille en lint naar wens.
  • 2. Upload uw logo en/of tekst en maak de gewenste aantallen aan ons bekend.
  • 3. U ontvangt van ons een totaalontwerp terug en bespreekt eventuele aanpassingen met ons via de mail.
  • 4. Na akkoord voert u de overeengekomen betaling uit.
  • 5. U ontvangt de medailles binnen 2 weken op het door u aangegeven adres.

De medailles zijn aan beide kanten te bedrukken en/of te graveren en verkrijgbaar in het goud, zilver of brons. In ons uitgebreide assortiment vindt u schitterende en kwalitatief hoogstaande designs. Wij streven naar constante kwaliteit, of u nu 3 of 300 medailles wilt bestellen, elke medaille voldoet individueel aan de eisen.

Direct uw medailles bestellen bij De Vanenspecialist!

Bestel vandaag nog uw medailles en u heeft ze binnen twee weken in huis! Heeft u nog vragen en/of behoefte aan extra informatie tijdens het ontwerpproces? Wij helpen u graag verder! U mag voor het bestellen van uw medailles advies op maat van ons verwachten. De Vanenspecialist staat u graag te woord voor vrijblijvende en gratis informatie en/of advies.

quote

Op maat gemaakt

De Vanenspecialist.nl luistert goed naar de klant, denkt mee in het ontwerp en geeft persoonlijke adviezen. Die aanpak betekent dat uw vaan, van één tot hoeveel u ook wilt, altijd maximaal maatwerk biedt. Zowel in stijl, kleur als ontwerp.

Die aandacht is bijzonder en blijkt al direct als u met ons samenwerkt. U bent van harte welkom!

Offerte aanvragen

Andere bekeken ook: vaantjes bestellen, vaantjes bedrukken, erelintjes bedrukken

Contact

Adresinformatie
Botter 87
3751 ZC Bunschoten-Spakenburg

Dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 17.30
Tel. +31 (0) 6 36 01 12 63
Mail. info@devanenspecialist.nl

Stel uw vraag