De mooiste vanen op maat gemaakt!

images

Bekers laten maken

Organiseert u een groot sporttoernooi en zoekt u naar een geschikte prijs? Bent u de drijvende kracht achter de jaarlijkse playbackshow op de basisschool van uw kinderen en wilt u iedere deelnemer huldigen? Kies dan voor bekers laten maken door De Vanenspecialist.. Wij hebben een breed assortiment aan passende bekers en andere aanvullingen voor deelnemers.

Aanvullende aandenkens

Wanneer u kiest de winnaars een sportbeker te geven, is het voor andere deelnemers ook leuk om een aandenken te krijgen. Zij zijn weliswaar niet de winnaar, maar sportiviteit is minstens zo belangrijk. Ons assortiment is aanvullend op sportbekers. Zo bieden wij u ook diverse vanen en medailles. Allen zijn te bedrukken met een logo en/of tekst naar keuze.

Eigen bekers laten maken

Bekers zijn een mooie manier om een blijvende herinnering aan een evenement te creëren. Veel sportbekers belanden in de prijzenkast van de vereniging en zijn daarmee te zien door veel mensen. Datzelfde kan ook gelden voor vaantjes en medailles, al kunnen die ook in een privékast komen. Wij raden u aan om te kiezen voor bekers laten maken. Hiermee maakt u het evenement af en eigen en zijn de bekers een aanwinst voor iedere prijzenkast.

Contact opnemen

Wilt u direct bekers laten maken voor uw volgende toernooi of show? Bekijk dan ons assortiment op deze website en klik hier om direct naar het bestelformulier te gaan. Neem contactcontact met ons op bij uw vraag of opmerking. Zo bestelt u gerust uw bekers bij De Vanenspecialist.

quote

Op maat gemaakt

De Vanenspecialist.nl luistert goed naar de klant, denkt mee in het ontwerp en geeft persoonlijke adviezen. Die aanpak betekent dat uw vaan, van één tot hoeveel u ook wilt, altijd maximaal maatwerk biedt. Zowel in stijl, kleur als ontwerp.

Die aandacht is bijzonder en blijkt al direct als u met ons samenwerkt. U bent van harte welkom!

Offerte aanvragen

Andere bekeken ook: vaantjes bestellen, vaantjes bedrukken, erelintjes bedrukken

Contact

Adresinformatie
Botter 87
3751 ZC Bunschoten-Spakenburg

Dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 17.30
Tel. +31 (0) 6 36 01 12 63
Mail. info@devanenspecialist.nl

Stel uw vraag